LEGO Icons 10368 H50010368

Raktáron

11 990 Ft

Üzleteink árai eltérhetnek!


Kívánságlistához adom Árfigyelés
37 Áruházban
azonnal átvehető Ingyenesen


Csomagpont és csomagautomata
890 Ft-tól
1-2 munkanap

Kiszállítás MPL
futárszolgálattal: 1 290 Ft
1-2 munkanap

Kiszállítás GLS
futárszolgálattal: 1 490 Ft
1-2 munkanap
Életkor:
18 - 99 éves korig
Ajánljuk:
lányoknak és fiúknak
Kategóriák:
LEGO LEGO Icons
Márkanév:
LEGO
Cikkszám:
11306

LEGO Icons Krizantém

 

Töltsd a szabadidődet a LEGO® Icons Krizantém, felnőttek számára készült, növénydekorációs építőkészlettel (10368)! A hagyományos művészetek kedvelt motívuma, és a gyönyörű virágok klasszikus kvartettje, a „négy úriember” közül az őszt szimbolizálja. Merülj el egy koncentrációt igénylő, de pihentető építési projektben, vagy lepd meg egy szerettedet ezzel az időtlen növénydísszel – tökéletes ajándékötlet bármilyen alkalomra.

Ez a részletgazdag replika, amelynek beállítható levelei és szirmai vannak, az élénk narancssárga virágot bimbózó, virágzó és kivirágzott állapotában örökíti meg. Tartozik hozzá egy pasztellzöld virágcserép arany színű szalaggal, és egy fahatású állványon áll. Könnyen összerakható, és a krizantém növénymodellje bárhol elegáns dekorációvá válik, sőt, a LEGO Botanikai gyűjtemény többi (külön kapható) készletével együtt is kiállíthatod.

Találj egy helyet a kikapcsolódásra a felnőttek számára készült, kreatív LEGO építési projektek választékával! A szetthez tartozó építési útmutatót megtalálod a LEGO Builder appban is.

  • Megépíthető, dekorációs krizantém - Tölts minőségi időt a szettel, vagy vegyél részt egy örömteli építésben a barátaiddal és a családtagjaiddal a LEGO® Icons Krizantém, felnőtteknek szóló építőszett segítségével
  • Mit rejt a doboz? - Ebben a kreatív építőkészletben mindent megtalálsz, amire szükséged van a krizantém növény, az arany szalaggal ellátott, pasztellzöld virágcserép és a fahatású talapzat megépítéséhez
  • Virágzó bimbók - A beállítható levelekkel és szirmokkal ellátott LEGO® Icons Krizantém az élénk narancssárga virág különböző fejlődési szakaszait jeleníti meg: 1 kivirágzott, 1 virágzó és 2 bimbózó virág
  • Gondozást nem igénylő otthoni dekoráció - Dobd fel egy kis színnel az otthonodat vagy az irodát ezzel a gondozást nem igénylő cserepes krizantémmal!
  • Ajándékozz LEGO® növényt! – Ünnepeljetek születésnapot, bármilyen különleges alkalmat, vagy lepd meg a szerel


Ezek is érdekelhetnek téged

Kosárba
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.