Magyar English


Így szervezz kerti partit gyerekeknek!

- Blog

Kellemes időtöltést keresel a melegben gyermekednek, netán szeretnéd valamilyen alkalomból megünnepelni őt, vagy csak áthívnád a barátait? Akkor itt az idő egy kerti partit szervezni! A teendők sora nem olyan hosszú, viszont az biztos, hogy elégedetten dőlsz majd hátra a menő, egész délutános gyerekbuli után. Ha fontos számodra, hogy a zsúr tökéletes legyen, és minden csemete mosollyal az arcán térjen haza, mi segítünk neked! Olvasd el, hogy mi mindenre érdemes előre felkészülnöd egy kerti parti esetében.

 

Válassz dekorációt!

A dekoráció fontos része a napnak. Legyen szó bármilyen alkalomról, lufikkal és party kellékekkel nem lőhetsz mellé! Ne feledkezz meg a party terítékről sem! A gyerkőcöd kedvenc mesehősével ellátott tányérok és poharak biztosan hatalmas sikert aratnak majd. Fontosak még a meghívók, melyet a címmel, pontos időponttal és telefonszámoddal ellátva, legalább két héttel a parti kezdete előtt érdemes átadnod a gyerekek szüleinek. Említsd meg benne azt is, hogy milyen öltözékre lesz szükségük a gyerkőcöknek, illetve, hogy várhatóan meddig tart az esemény.

 

Izzíts be néhány menő programot!

Társasjáték és diavetítő a nyugodtabb percekre!

A társasjátékok örök klasszikus kellékei a buliknak! Mókásak, izgalmasak és több órára képesek lekötni bárkit. Kapj elő egy vagy több társasjátékot, és mehet a vicces menet a gyerkőcökkel!

Ha már sötétedik, ne engedd, hogy ellaposodjon a buli, vigyél ki egy nagy lepedőt, amire mindenki le tud csücsülni, és vetíts ki a ház oldalára egy izgalmas mesét. Ugye, neked is szép emlékeket idéz a diavetítő nézésével töltött idő? A gyerkőcök éppúgy imádják majd, mint akkor te is!

 

Egyszerű megoldás a szabadtéri játékokkal

A homokozás önfeledt szórakozást kínál, miközben a finommotorikus készségeket is fejleszti. A gyerkőcök indíthatnak homokfigura szépségversenyt, vagy közösen is építhetnek valami nagyot. Az ügyességi játékok beindítják a versenyszellemet, mindamellett, hogy a megmérettetés közben mindenki jól fogja érezni magát. A sportszerekkel sem lőhetsz mellé, egy labda vagy néhány tollasütő, és már meg is van az egész délutánon keresztül tartó program.

 

Pancsolás!

Nagy hőség esetén a vizes programok a nyerők! Akár már egy közepes méretű medencében is jót tudnak a kisebbek és nagyobbak szórakozni, főleg ha rendelkezésükre áll néhány klassz strandjáték is. Ha inkább nem szeretnél medencés bulit, akkor segítségedre lehetnek a vízibombák és vízipisztolyok is, melyek kellemesen lefárasztják a kis harcosokat. Ha viszont a legnyugodtabb verziót szeretnéd kiválasztani, elő a buborékfújókkal, és mehet a verseny, hogy kinek lesz a legnagyobb buborékja!  

 

A nagy játék után jöhetnek a finomságok!

A klasszikus ropi és keksz kombináció egyértelműen megállja a helyét ilyen esetekben, de a popcorn és a gyümölcsök is közkedveltek a lurkók körében. Ha szeretnél valamilyen laktatóbb étellel is előrukkolni, érdemes fasírtgolyót vagy szendvicset készíteni. 

A folyadékpótlás egész nap nagyon fontos, nyáron a legnagyobb sláger a jeges tea és a limonádé. Hogy igazi móka legyen még az ivás is, ajánljuk a Hangszál poharakat, melyek szívószáljai vicces állat- és járműhangokat adnak ki! Ráadásul ha van több különböző szívószálad, könnyen megtalálhatja minden kisgyermek a saját poharát.

Ha a kerti parti egyben egy szülinap vagy névnap is, akkor gondoskodj a tortáról is időben! Amennyiben otthon szeretnéd készíteni, a klasszikus gyümölcstorták viszonylag gyorsan megvannak, de süthetsz muffinokat is, akár egy bizonyos mesefigurával díszítve. 

 

Képek forrása: pinterest.com


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!